Fără doar și poate, Oana Zăvoranu se consideră pregătită să devină mamă, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat. Ce-i drept, chiar vedeta recunoaște că ar cam fi și cazul unui bebe în viața ei și a lui Alex Ashraf. Probabil, anul viitor li se va împlini și această dorință.

Oana Zăvoranu aruncă internetul în aer cu declarațiile controversate pe care le face! Bruneta este una dintre cele mai sincere și directe vedete din showbizul românesc. Actrița nu ezită să spună ceea ce gândește, mai ales în cazul influncerilor, cărora le-a declarat „război”.

Bruneta le-a făcut praf pe multe dintre persoanele publice din showbiz, fără să aibă vreo reținere. Nume mari din industria muzicală și nu numai au trecut prin criticile actriței, care le-a acuzat de diferite lucruri pe care le fac pe Instagram, în special reclamele plătite.

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă

Oana Zăvoranu a aruncat Instagramul în aer, după ce a anunțat că vrea să vină și un bebe. Aceasta s-a hotărât să răspundă la curiozitățile fanilor ei, iar una dintre întrebările la care a răspuns are legătură cu viața ei personală. Nimeni nu se aștepta ca frumoasa actriță să vorbească și despre o posibilă sarcină.

Fanii Oanei Zăvoranu așteptau cu nerăbdare ca actrița să răspundă la o întrebare de acest fel. Așadar, răspunsul frumoasei brunete a pus pe jar întregul internet.

„Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a fost răspunsul savuros al Oanei Zăvoranu.

 

coral