Acest Crăciun a venit cu o surpriză de proporții. După un crunt război cu Pepe, cel care i-a fost soț și care i-a devenit ulterior dușman, Oana Zăvoranu a găsit puterea de a închide acest capitol și de a îngropa securea războiului.

Oana Zăvoranu a dezvăluit, în premieră, că de acest Crăciun, a reușit, după mulți ani, să facă pace cu ea și cu Pepe, după un crunt război.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a spus Oana Zăvoranu, la „Star Magazin”, pe Antena Stars.

Oana Zăvoranu a vorbit despre pace sufletească, despre ce înseamnă să lași în trecut resentimente și sentimente negative. Pentru prima oară, vedeta a întins o ramură de măslin și i-a scris câteva cuvinte fostului soț, care i-a citit mesajul, chiar dacă… nu i-a răspuns.

„Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai mărturisit Oana Zăvoranu.

coral