Ce a păţit o influenceriță de la noi din ţară când a mers pe litoral, ne spune chiar Oana Zăvoranu. De curând, ea a publicat un mesaj ironic adresat tuturor persoanelor care se considera influenceri şi care postează diverse materiale pe reţelele de socializare. Iată ce consideră Oana Zăvoranu despre influencerițe.

Querida are o părere destul de neplăcută şi despre Oana Roman. Nu pierde nici o ocazie de a o ironiza. La finalul acestui material veţi găsi şi informaţii cu privire la ce crede ea inclusiv despre Andreea Bălan. Haideţi mai întâi să vedem ce spune Oana Zăvoranu despre una dintre multele influencerițe din România.

Influencerița fără… influenţă

Recent, Oana Zăvoranu a postat pe internet câteva imagini cu o fată brunetă, care era în vacanţă la Mamaia. Se spune că Mamaia este staţiunea preferată nu doar de vedete, ci şi de persoanele care îşi doresc cu ardoare să fie în centrul atenţiei. Respectiva persoană s-ar fi aşezat la o masă şi ar fi comandat o porţie de cartofi prăjiți cu salată. În momentul în care însă i-a venit nota de plată, i-ar fi spus chelnerului că nu are bani pentru a achita. Nota de plată era în valoare de 67 de lei. Atunci chelnerul, pentru a acoperi masa oferită, a chemat-o pe influenceriță la bucătărie, la spălat vase.

Ce părere are Oana Zăvoranu despre Andreea Bălan

Oana Zăvoranu are nici un impediment în a-şi spune părerea despre oricine, inclusiv despre Oana Roman sau Andreea Bălan. Actrița, care o interpretează pe Diva din serialul „Sacrificiul”, spune că Andreea Bălan e prea slabă pentru vârsta şi înălţimea ei. Jumătatea din trupa Andre are în jur de 1,65 m înălţime şi circa 49 de kilograme.

“Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a declarat Oana Zăvoranu.

Mai mult, Diva critică şi faptul că Andreea Bălan îşi folosește fetiţele pentru a promova anumite produse.

„Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a mai precizat Querida în timpul filmărilor pentru emisiunea sa.

Oana Zăvoranu despre Oana Roman, cuvinte nu tocmai de bine

Anul acesta, Oana Roman a făcut plângere împotriva Oanei Zăvoranu. Motivul? Aceasta din urmă ar fi criticat-o pe fiica fostului premier Roman, numind-o „purceluşa Peppa”, pe un canal de Youtube. Ca urmare, Oana Roman a luat atitudine.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor.

Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poză cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, spunea Oana Roman, pe Instagram.

Oana Zăvoranu a vorbit inclusiv despre Loredana Groza, criticându-i silueta.

„Loredana Groza, dar fără operațiile estetice din ultima vreme nereușite”, a afirmat Oana Zăvoranu pe Instagram. coral