Fire vulcanica, dar pasionala, Oana Zavoranu pare ca nu s-a schimbat foarte mult, insa nu este chiar asa. Privita mai indeaaproape, mai in profunzime, Oana a gasit acel ceva ce pare ca i-a lipsit dintotdeauna: echilibrul.

A recunoscut-o chiar ea, dar sub o alta forma, in cadrul emisiunii „Agentia VIP”, de la Antena Stars. Vedeta a impresionat audienta de fiecare data, fie cu talentele sale in ale actoriei al cantarii, fie cu iesirile sale furtunoase. A fost mereu autentica, dorita, dezamagita, a experimentat mai toate sentimentele omenesti, insa niciodata nu a intalnit la un barbat atat de multa rabdare, atat de multa perseverenta, atat de multa iubire pura, chiar si dupa „uraganul Oana” trecea prin zona.

„Daca mi-ar zis mie cineva, vreodata, ca voi ramane cu acest om pe care il dadeam afara pe usa, si imi intra pe geam. Nu as fi crezut ca poate avea atata influenta asupra mea. Treceam printr-o perioada mai intunecata. Si nu mai credeam in dragoste. Poate intr-o aventura, dar nu in iubire. Nu credeam ca poate fi el stalpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi stiti doar 10% din lucrurile pe care i le-am facut”, a recunoscut Oana Zavoranu, in platourile „Agentia VIP”.

De asemenea, Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu a dat dovada de mult tact si multa incredere in calitatile si sentimentele sale. In mintea si inima sa, avea deja proiectat viitorul din prezent, dovada ca nu si-a ascultat corect, nebuneste chiar, instinctele.

„Nu ar fi fost bine daca aborda varianta macho cu mine. A gandit foarte bine, rabdator, perseverent, deoarece doar asa poti imblanzi fiara. A avut abilitatea de a vedea in viitor mai bine decat mine, care eram tulbure atunci. Nu imi faceam planuri de termen lung, dar el a reusit. A functionat la capacitate maxima. Toata lumea imi spune ca m-am schimbat mult, in bine. Imi ofera iubire pura. A trecut un test. A avut niste milioane de euro pe care le-a luat de la banca. Putea sa aleaga alta cale, sa plece de langa mine. Dar nu a facut-o, a demonstrat ca ma iubeste, am zis „wow”. Este un barbat unul la un milion”, a completat Zavoranca.

coral