Oana Zavoranu si Alex Ashraf formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, in ciuda diferentei de varsta dintre cei doi. S-au casatorit si au o casnicie asa cum si-au dorit, dupa cum a declarat si vedeta de mai multe ori.

Atunci când vine vorba despre detalii din viața personală, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, când aceasta și-a lăudat bărbatul în văzul tuturor.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară.

Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars,  potrivit Spynews. „Pot să plec din emisiune?”, a continuat Alex Ashraf.

Cât o costă tratamentele de înfrumusețare

Oana Zăvoranu este foarte atentă când vine vorba despre imaginea sa. Vedeta acordă mare atenție îngrijirii personale și nu se uită la bani atunci când vine vorba despre tratamentele de întreținere și de înfrumusețare pe care le face.

Lunar, Oana Zăvoranu scoate din buzunar 10.000 de euro pentru tratamentele respective, după cum a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

coral