Oana Zavoranu este dezamagita de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest lucru si prin fapte.

Oana Zavoranu este o mare iubitoare de animale si mereu cand a avut ocazia a sarit in ajutorul lor. Frumoasa vedeta s-a luptat de fiecare data pentru binele necuvantatoarelor, asa cum s-a intamplat si acum. Oana Zavoranu si-a rugat fanii si prietenii virtuali sa semneze o petitie cu privire la gestionarea cainilor fara stapan.

In acest context, vedeta s-a declarat dezamagita de anumite vedete si persoane publice care nu au distribuit petitia in mediul online, pentru a ajunge la un numar cat mai mare de oameni, ajutand, astfel, la salvarea animalutelor.

"Ce n-am inteles eu, da’ deloc, este de ce nicio persoana publica, ca daca zic vedeta limitez aria:)))…Nu a tinut sa ni se alature campaniei de salvare a animalelor chinuite si omorate de bulangii astia patentati. De ce nu am vazut petitia online, distribuita pe vreo pagina de-a vreuneia? Saraciilor, chiar nu aveti timp un minut sa semnati o petitie cand aveti link-ul la nas asa?….ca pozati toate cu catei, va dati mari iubitoare, veniti cu ei pe la tv, va rupeti in figuri de doi lei, ii pupati in bot la vrajeala asa, ca sa apareti pe la tv", a scris Oana Zavoranu pe retelele sociale.

coral