Șocant! Tot mai multe minore românce sunt obligate de traficanții de organe să se prostitueze de la vârste fragede. Polițiștii se străduiesc să ajute fetele aflate în aceste situații, dar multe dintre ele se tem să vorbească, pentru a nu fi aspru pedepsite.

Polițiștii italieni au inspectat o zonă mai puțin apreciată a Romei și, din păcate, au găsit multe fete provenite din România, majoritatea minore. Fetele au fost forțate de traficanții de carne vie  să se prostitueze. Traficul de carne vie este un subiect sensibil, iar polițiștii de pretutindeni fac eforturi pentru a stopa toate rețelele de acest gen.

Fetelor le este frică să vorbească, mereu tind să evite polițiștii, deoarece pot fi pedepsite aspru dacă se află că au vorbit mai mult decât ar fi trebuit. Cu foarte mare greutate se pot obține informații de la ele.

Una dintre fetele care se află în această situație a declarat că a văzut o fată care nu avea mai mult de 16 ani, slabă, neajutorată, pe stradă, „lucrând” și fiind speriată de cei

are au forțat-o să se prostitueze.

Cele care vorbesc sunt considerate trădătoare și primesc pedepse aspre

O altă fată, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a fost adusă în Italia de când era minoră și a fost forțată să se prostitueze.

”Am 25 de ani. Am fost adusă aici minoră”, a declarat tânăra.  

coral