Trei șoferi drogați au fost prinși în noaptea de joi spre vineri, în urma unei razii rutiere. Polițiștii au testat aproximativ 1.200 de conducători auto cu aparatele etilotest și drug-test.

Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care 7 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune), conducătorilor auto fiindu-le reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere. 

De asemenea, pentru neregulile privind starea tehnică a autovehiculelor au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Trei șoferi au fost prinși drogați cu cocaină și alte droguri de mare risc

Polițiștii rutieri au depistat un conducător auto pe strada Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca, care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 a fost depistat un alt conducător auto care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Un bărbat a fost depistat conducând un autoturism pe strada Calea Florești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-i înregistrată o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

coral