Echipajele au transportat de la Spitalul Sf. Ioan, Spitalul de Urgenta Ilfov si Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” noi cazuri confirmate, sustin surse din Ambulanta Bucuresti.

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate marti in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul celor diagnosticati cu coronavirus in Romania a ajuns la 25.

”Sunt confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19) un numar de 7 cazuri, din Bucuresti. – 3 sunt in legatura cu cazul Gerota, 1 este contact al primului infectat din Bucuresti, 3 sunt cetateni care au calatorit in Israel, Germania si Marea Britanie”, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Ulterior, a fost conformat si al optulea caz, un barbat care a calatorit in Israel.

Coronavirus Bucuresti. In noaptea de luni spre marti, in jurul orei 01:00, trei ambulante cu cadre medicale ce au imbracat echipamentul special de protectie au plecat de la statia centrala a Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sa preia 3 noi cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

„Un caz a fost confirmat la Spitalul de Urgenta Sf. Ioan, un caz a fost confirmat la Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov, iar al 3 lea caz la Spitalul Gerota, acolo unde luni a fost confirmat cu coronavirus un barbat de 60 de ani si care se afla internat de 5 zile”, au declarat pentru Libertatea surse din cadrul Ambulantei Bucuresti.

Un echipaj de ambulanta echipate special a plecat, de asemenea, spre Aeroportul Otopeni, pentru a prelua un student sosit cu simptome de infectie, ale carui analize se vor face azi.

coral