Emotiile unice pe care le simti atunci cand devii parinte te fac sa iti doresti sa achizitionezi numai lucruri de foarte buna calitate pentru copilul tau. De aceea, poti asculta recomandarile medicilor in ceea ce priveste, spre exemplu, produsele destinate ingrijiriibebelusilor, dar in cazul altor produse este esential sa discuti cu specialistii din domeniu.

Din fericire, in zilele noastre exista o intreaga selectie de carucioare 3 in 1, astfel ca vei putea opta pentru cel care corespunde tuturor nevoilor tale. De aceea, pentru a acoperi toate cerintele iti poti face o lista, iar achizitionarea se va dovedi un real succes. Alege un carut 3 in 1 perfect!

Alege modelul care ti se potriveste in cea mai mare masura

Modelele sunt variate si majoritatea au un design impecabil, din acest motiv este posibil sa apara dificultatea de a lua cea mai buna decizie.

Un astfel de carut 3 in 1 este atat de apreciat in randul parintilor, tocmai pentru ca prezinta 3 piese: landoul, scaunul auto sau scoica, dar si partea sport.

Nu ar trebui sa-ti lipseasca niciuna dintre aceste piese, pentru ca fiecare se adapteaza in functie de categoria de varsta. Spre exemplu, in primele 5 sau 6 luni, partea utilizata este landoul, care este conceput in asa fel incat sa sustina copilul intr-o pozitie corecta. Scaunul auto este de nelipsit in cazul in care detii un autoturism si nu numai, iar partea sport este cea care va fi utilizata pe o perioada indelungata.

De asemenea, siguranta copilului tau este cea care primeaza, astfel incat este necesar sa iti indrepti atentie asupra unui model care prezinta un sistem de inchidere in 3 sau 5 puncte. Rotile prezinta un sistem de franare si unul de blocare, astfel ca in orice situatie te-ai afla, copilul se va afla in deplina siguranta.

Un alt aspect important este modalitatea de pliere, deoarece este recomandat ca acesta sa se poata plia intr-un mod foarte simplu, pentru a-ti fi usor sa-l depozitezi, fie in locuinta ta, dar si in autoturism. Tot din acest motiv, este important sa alegi un model cu o greutate mai mica.

In functie de sexul bebelusului, poti alege o culoare potrivita, pentru ca varietatea este extrem de mare. Pentru baieti poti opta pentru un carucior gri, albastru, verde, iar pentru fetite roz, rosu, insa acestea sunt doar cateva exemple. Totodata, poti opta pentru un model de carut 3 in 1 cu imprimeu.

Majoritatea carucioarelor de copii prezinta si alte accesorii foarte utile, cum sunt husele pentru anotimpul rece sau cald, plasele pentru tantari, cosul de cumparaturi si geanta pentru scutece, iar materialele din care sunt realizate sunt atestate si se comporta excelent chiar si in cazul multiplelor curatari.

Opteaza pentru un carucior perfect pentru tine si copilul tau!

Alege produsele ideale destinate copilului tau

Compania CarucioareDeCopii: carucioaredecopii.ro/ se afla pe piata din Romania inca din anul 2005 si comercializeaza produse de inalta calitate destinate copiilor. Daca itidoresti sa achizitionezi piese de mobilier, carucioare, scaune auto, dar si multe alte accesorii, esti in cel mai potrivit loc.

Specialistii de la carucioaredecopii.roiti pot raspunde la orice intrebare pe care o ai si iti pot oferi mult mai multe detalii despre fiecare produs pe care ildoresti, iar alegere va fi una care te va multumi in totalitate.

Nu mai ezita si profita de marile reduceri! coral