Există un oraș în întrega lume în care locuiesc doar femei. Motivul halucinant pentru care nici un bărbat nu vrea să trăiască aici. Chiar dacă tinerele îi invită pe bărbați să le fie alături, aceștia nu se lasă duși nici în ruptul capului.

Orasul brazilian Noiva De Cordeiro este recunoscut pentru numarul mare de locuitoare nemăritate care locuiesc acolo.

Peste 600 de fete tinere rogă bărbații să le fie soți. De ce nu vor aceștia

Astfel, în Noiva De Cordeiro sunt peste 600 de tinere cu vârste până între 20 și 35 de ani care își caută iubiți și îi invită în localitate pentru a fi împreună cu ele.

Însă foarte puțini bărbați răspund provocărilor lansate. Bărbații trebuie sa se supuna cu strictete regulilor din acest ”ținut” al femeilor si ”legilor” locale care îi priveaza de multe dintre drepturile normale.

Soții femeilor nu au voie decât în weekend să stea alături de ele

Soții și fiii de peste 18 ani sunt angajati în afara localității și au voie în Noiva de Cordeiro doar în timpul weekend-urilor.

În plus, toate serviciile din Noiva de Cordeiro și muncile pe care ar trebui să le facă bărbații sunt făcute cu succes de către tinere fete.

Femeile muncesc la fel ca bărbații în Noiva de Cordeiro

Indiferent că este vorba despre provocări în agricultură, construcție sau administrație, femeile susțin că se descurcă perfect și n-au nevoie de niciun ajutor din exterior.

Chiar și în aceste condiții, tinerele fete suferă din cauza partenerilor, iar multe dintre ele își caută soți care să fie de acord cu stilul de viață complet diferit fata de orice alt loc de pe Pământ.

Toate tinerele vor să se îndrăgostească

„Toate visam sa ne indragostim si sa ne casatorim. Dar nu vrem sa plecam de aici, din orasul nostru. Uneori doar asta e solutia ca sa ne gasim soti„, povestește Nelma Fernandes, o localnică din orășelul Noiva de Cordeiro.

Altfel, tinerele se declară mulțumite de ciața pe care o au. „Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile„, spune Rosalee Fernandes, o localnică fericită din Noiva de Cordeiro.

Bărbații care ajung în oraș trebuie să se conformeze regulilor stricte

Problema tinerelor care nu și-au găsit iubitul care să fie de acord cu stilul de viață al orașului este că este dificil de găsit un băiat singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o vecină.

Astfel comunitatea de tinere femei invită bărbaţii să li se alăture, cu o singură condiţie. „Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre„, mai spune Nelma Fernandes. coral