Fiul unui primar din județul Brașov a fost arestat preventiv după ce i-ar fi tăiat un deget cu toporul unui orfan de 16 ani, iar apoi l-a aruncat unui câine să-l mănânce.

Incidentul șocant a avut loc la o stână din Crizbav, unde orfanul de 16 ani era ținut cu forța să muncească, potrivit Monitorul Expres.

Citește și: Cazul cutremurător al sclavilor din Maramureș: Victimă, atât de terorizată încât declară că a fost tratată bine. „Stăpânii”, arestați

Sătul de chinurile îndurate, băiatul a încercat să fugă de la stână, dar a fost prins și torturat. Din cauza hemoragiei puternice, băiatul a ajuns la spital, medicii fiind cei care au anunțat Poliția.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Orfanul maltratat a fost luat în grija statului. „Băiatul de 16 ani se află într-un centru de primire în regim de urgență al DGASPC Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Lidia Mailat.

coral