Ospătarii PROTESTEAZĂ! Clienții nu vor mai fi serviți la terase

Membrii Organizației HORA anunță suspendarea activității timp de o oră, semn de protest față de măsurile adoptate de Guvern.

Reprezentanții anunță un protest pașnic, care se va petrece miercuri între orele 17:00-18:00 și vor participa atât persoanele care lucrează în această industrie cât și partenerii lor.
 

„Miercuri, între orele 17:00 şi 18:00 întrerupem vânzarea şi ne poziţionăm în faţa restaurantelor şi a teraselor cu pancarte însoţite de mesaje ferme, prin care ne exprimăm, paşnic şi conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulţumirea faţă de măsurile adoptate”, transmit reprezentanţii Organizaţiei Patronale HORA printr-un comunicat de presă.

Reprezentanții susțin faptul că industria lor a fost cea mai afectată în această perioadă, scăzând cifra de afaceri cu aproximativ 70%.

„Urmare a crizei datorată pandemiei şi a măsurilor restrictive instaurate de autorităţi, industria noastră este în prezent cea mai afectată, înregistrând un declin brusc care a dus astăzi la scăderea cifrei de afaceri cu aproximativ 70% faţă de primele şase luni ale anului trecut şi a determinat suspendarea activităţii în cazul a peste 40% dintre operatori” a declarat unul dintre membrii organizației.

 

coral