Este din nou panica in Romania, caci numarul persoanelor infectate cu coronavirus creste de la o zi la alta. In noaptea de luni spre marti au fost confirmate inca 3 cazuri in Capitala.

Numarul persoanelor din Romania infectate cu coronavirus creste de la o zi la alta! Noaptea trecuta au mai fost confirmate 3 cazuri, in Bucuresti, potrivit informatiilor oferite de libertatea.ro.

Sursa citata informeaza ca noaptea trecuta, in jurul orei 1, de la statia centrala a Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au plecat 3 ambulante cu personal medical echipat corespunzator, pentru a prelua 3 noi cazuri de persoane infectate cu virusul ucigas Covid-19. „Un caz a fost confirmat la Spitalul de Urgenta Sf. Ioan, un caz a fost confirmat la Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov, iar al 3 lea caz la Spitalul Gerota, acolo unde luni a fost confirmat cu coronavirus un barbat de 60 de ani si care se afla internat de 5 zile”, au declarat pentru sursa citata anumite surse din cadrul Ambulantei Bucuresti.

De asemenea, o alta ambulanta a plecat azi, echipata special spre Aeroportul Otopeni pentru a prelua un student sosit, ce prezenta simptome de infectie cu coronavirus. Analizele acestuia urmeaza sa fie facute astazi, mai noteaza sursa.

La nivel mondial, coronavirusul a facut peste 113.000 de victime si s-au inregistrat peste 4000 de decese. Urmatoarea tara afectata de virusul ucigas, dupa China este Italia, tara care a intrat, de ieri, in carantina totala.

coral