News Flash:

Pedofilii ar putea fi castrati chimic

26 Iunie 2013
1758 Vizualizari | 0 Comentarii
Senatorii din Comisia pentru egalitate de sanse vor dezbate miercuri oportunitatea castrarii chimice a pedofililor. Masura este sustinuta de senatorul PDL Ciprian Rogojan, mult mai cunoscut sub numele de Cici de la Sistem.

Senatorii vor organiza miercuri, la Palatul Parlamentului, o masa rotunda cu tema "Este castrarea chimica o solutie pentru combaterea pedofiliei?".

"Scopul mesei rotunde este acela de a stabili care este cea mai corecta abordare asupa schimbarii pedepselor pentru pedofili prevazute in Codul Penal si ce implica pedepsirea pedofililor prin castrare chimica din punct de vedere juridic, social, etic, religios, medical, psihologic si economic.

Se vor discuta trei probleme fundamentale:
1) Este castrarea chimica o metoda de reducere a numarului de cazuri de abuz si recidiva a pedofililor?
2) Care sunt limitarile pe care trebuie sa le contina proiectul legislativ din perspective distincte?
3) Sunt incalcate drepturile fundamentale ale detinutului prin aplicarea acestei pedepse?", se anunta intr-un comunicat de presa al Comisiei pentru egalitate de sanse, postat pe site-ul Senatului.

La intrunire vor participa presedintele comisiei, Marian Vasiliev, senatorul PDL Ciprian Rogojan reprezentanti ai ministerelor si ai organizatiilor neguvernamentale din domeniul promovarii si respectarii drepturilor omului, ai cultelor religioase, psihologi, medici, avocati.

De altfel, Rogojan si-a anuntat inca de acum trei luni intentia de a-i castra chimic pe pedofili.

"In Rusia, Moldova, Franta, Belgia si cred ca Germania aceasta lege exista. Acum, la noi, un pedofil ia 10 ani de puscarie, dar iese dupa patru ani pentru buna purtare si pentru ca mai scrie o carte. Dupa ce iese afara, repeta fapta pe care a comis-o. Ei bine, exista castrarea chimica - o injectie - si la nivel psihic nu se mai intampla ce se intampla.

Vreau sa leg aceasta chestie si de violatori. Va intreb pe voi, cand o sa ies in plen si o sa propun aceasta lege, pe ce considerente nu vor vota colegii mei din Parlament?", a declarat senatorul PDL intr-un interviu acordat in luna aprilie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

senatorii palatul parlamentului pedofili codul penal castrare chimica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018429 (s)