S-a aflat care este pensia jenantă pe care o primește Maria Ciobanu. Este incredibil câți bani primește steaua muzicii populare după nu mai puțin de 40 de ani de cântat. Maria Ciobanu, supranumită „Ciorcârlia muzicii românești”, trăiește de o bună perioadă de timp departe de România, unde îi este mult mai bine.

Maria Ciobanu, pensie umilitoare după 40 de ani de cântat. Câți bani primește steaua muzicii populare din România

Maria Ciobanu are o viață liniștită în Statele Unite ale Americii și nu îi lipsește nimic. Acolo, încasează o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara nostră. Maria Ciobanu are o carieră impresionantă și, decenii la rând, a încântat România cu glasul său de privighetoare.

Ajunsă la vârsta pensionării, Maria Ciobanu a continuat să susțină concerte atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită fiind de pensia foarte mică pe care o încasa în țară. Astfel, Maria Ciobanu dezvăluia cu ceva ani în urmă că primea doar 1.200 de lei pe lună de la statul român.

Maria Ciobanu are acum pensie în SUA

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!”, se plângea Maria Ciobanu.

Astfel, situația financiară a Mariei Ciobanu s-ar fi schimbat radical după ce a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Nu a făcut pasul singură, ci însoțită de partenerul său de viață, Mircea Cîmpeanu. Bărbatul a reușit să obțină cetățenia americană, iar cuplul are în prezent o viață lipsită de griji, fără să se gândească cu teamă la ziua de mâine.

Cu cine mai locuiește Maria Ciobanu în America

Maria Ciobanu nu a dezvăluit informații noi privind pensia pe care o încasează în America, însă cu siguranța aceasta este mai mare de 1.200 de lei. Acum, artista locuiește alături de soț și de Camelia Ciobanu Filip, fiica ei, într-un cartier de lux din Los Angeles și se bucură din plin de clima caldă, dar și de vederea la Oceanul Pacific.

Până în anul 2019, Maria Ciobanu revenea frecvent în România, însă starea de sănătate fragilă nu i-a mai permis să facă acest lucru la fel de des pe cât ar vrea, artista ezitând să mai zboare cu avionul pe distanțe lungi.

De când formează un cuplu Maria Ciobanu cu Mircea Cîmpeanu

De asemenea, fiica Mariei Ciobanu, Camelia, se asigură că nu îi lipsește nimic mamei ei. În semn de apreciere pentru grija pe care i-o poartă, marea artistă i-a lăsat o moșternire considerabilă. O vilă în zona Parcului Carol din București.

Maria Ciobanu este căsătorită de peste 4 decenii cu Mircea Cîmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu, fost baschetbalist de performanță. coral