Au divortat de opt ani, dar razboiul dintre Pepe si Oana Zavoranu nu s-a incheiat. Vedeta l-a dat in judecata pe fostul ei sot.

In anul 2018, Oana Zavoranu l-a acuzat pe fostul sau sot, cantaretul Pepe, ca i-ar fi stricat imaginea, cerandu-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se judeca in instanta inca din anul 2011.

Acum, vedeta il cheama si ea din nou fata magistratilor, conform plangerii penale de la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti ce are ca obiect „plangere solutii de neurmarire / netrimitere in judecata (art.340NCPP)”, potrivit click.ro.

„Nu stim nimic, nu am primit citatie”, a spus avocatul Bogdan Cimbru, aparatorul artistului, pentru sursa citata.

Pepe a comentat si el situatia:

„Inca nu am primit nici o citatie. Cred ca e suparata ca nu sunt urmarit penal. Nu dau nici o declaratie, ca sa nu-i dau apa la moara”.

Cei doi au termen la proces in data de 28 martie.

Pepe, pe numele sau real Nicolae-Ionut Pascu, este prezent pe scena muzicala din Romania de foarte multi ani. In plan personal, Pepe este insurat cu Raluca Pastrama, impreuna cu care are doua fetite, Maria si Rosa.

Oana Zavoranu, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc. A fost actrita, cantareata si moderatoare TV. In prezent, Oana Zavoranu este maritata cu Alex Ashraf.

coral