Pepe si-a deschis sufletul si a vorbit despre familia sa. Artistul a dezvaluit care este relatia cu sotia sa, dar si cu cele doua fiice ale lor.

Cantaretul formeaza o familie fericita alaturi de sotia sa, Raluca, si de cele doua fetite ale lor, Maria si Rosa. Artistul a dezvaluit, pentru perfecte.ro, care este relatia sa cu partenera de viata, impreuna cu care este de peste sapte ani.

„Cu Raluca am o relatie frumoasa, bazata pe dragoste si respect. Suntem impreuna de 7 ani si jumatate si avem o familie minunata. Sunt implinit!”, a declarat Pepe.

Pepe este nu doar un sot implinit, ci si un tatic mandru de cele doua fiice ale sale.

„Consider ca atat Rosa cat si Maria sunt copii extrem de bine educati si echilibrati. Am facut tot posibilul sa fie crescute cu dragoste, sa nu le rapesc din copilarie. Amandoua fac activitati care tin de muzica, teatru, dans. Ne-am ocupat indeaproape de educatia lor, tocmai de aceea ne-am facut si gradinita noastra, am facut-o pentru fete si ne-am ocupat foarte atent de acest lucru…
…Fetele, de regula, trag mai mult la tati. Noi le-am responsabilizat. Raluca sta mai mult timp cu ele pentru ca eu sunt mai mult plecat. Ea este si putin mai severa, mai atenta, eu nu pot sa ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc ca eu le rasfat cel mai tare. Cand e vorba de culcare, vor sa doarma cu tati, eu le adorm de cele mai multe ori cand sunt acasa.

E greu sa fim toti patru in acelasi pat. De multe ori adorm cu mine si, daca se trezesc si nu ma vad langa ele, ma pun sa le promit ca nu ma mai mut in dormitorul meu. S-a intamplat sa le mai iau si cu mine la concertele in aer liber, la probe de sunet, in parc”, a explicat artistul.

Pepe este prezent pe scena muzicala din Romania de foarte multi ani. In plan personal, Pepe este insurat cu Raluca Pastrama, impreuna cu care are doua fetite, Maria si Rosa. Pepe a mai fost casatorit cu Oana Zavoranu, divortul fiind unul cu scandal.

coral