Doliu in lumea sportului din Romania! Peter Klosz, presedintele Federatiei Romane de Triatlon, a murit noaptea trecuta, in urma unui infarct.

Peter Klosz se afla in Targu-Mures atunci cand, in timpul somnului, a facut un infarct, azi-noapte. Din nefericire, decesul s-a produs imediat.

„Peter Klosz este cel care a reusit sa aduca in Romania, la Targu Mures, competitii internationale extrem de importante. El a reusit sa aduca in acest an si cea de-a doua editie a Campionatelor Europene de Triatlon Multisport – Transilvania Multisport Triathlon European Championships 2019, care a reunit sportivi din peste 40 de tari, cu peste 1.700 de sportivi inscrisi la competitie. E o mare realizare, fiindca aceste Campionate Europene de Triatlon Multisport cuprind practic sase campionate europene. (…) La sfarsitul saptamanii trecute a organizat Gala Triatlonului Romanesc, la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, iar aseara (duminica seara, n.r.) a fost la alergare, la Targu Mures. Mi s-a spus ca a facut infarct si nu a mai putut fi resuscitat. Toata viata a facut totul de unul singur si nici de aceasta data nu a intrebat pe nimeni”, a declarat, pentru Agerpres, Vlad Amariei, unul dintre apropiatii lui Peter Klosz.

coral