O nouă locație în care rafinamentul, stilul și bunul gust se împletesc în croieli sofisticate s-a inaugurat de curând în Iulius Mall Cluj. La Torry Milano descoperi cum pasiunea designerilor se regăsește în piesele vestimentare care îți pun în valoare atitudinea. Brandul se adresează în special bărbaților, însă are și propuneri pentru doamne.

Torry Milano este un brand premium, care promovează un dress-code responsabil, proaspăt și exclusivist pe piața din România. Făcute din țesături de calitate superioară, aduse din Italia, costumele pe care le vei descoperi la Torry Milano sunt alegerea ideală. Atent croite, din lână naturală, piesele vestimentare îți vor scoate în evidență calitățile. Dacă vrei o pereche de jeans classy, care să se potrivească și cu un sacou elegant, dar și cu unul casual, cu siguranță o găsești în noua destinație de shopping. Ești în căutarea pantofilor perfecți? Descoperă modelele din piele, lucrate manual, în noua locație, aflată la etajul Iulius Mall Cluj. Confecționați de cei mai buni și dedicați designeri, pantofii de la Torry Milano ies în evidență prin detaliile lor fine. Ești nehotărât? În magazin te așteaptă un specialist care te va ajuta să îți alegi costumul și pantofii perfecți. La Torry Milano vei descoperi și serviciul „Made to masure” prin care fiecare piesă vestimentară va fi ajustată astfel încât tu să ai un look impecabil.

Cu o atenție sporită asupra detaliilor, designerii îți propun și câteva must have-uri, precum: cravate din mătase naturală, batiste care să se asorteze, portofele și curele din piele, dar și genți ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui business man. Sezonul rece învăluie orașul, iar o haină este mai mult decât bine-venită. Torry Milano are și o colecție de piese outware, de calitate premium, potrivite atât pentru toamnă, dar și pentru iarnă.

Cu toate că este un magazin destinat bărbaților, Torry Milano are și o gamă specială pentru doamne. Pantofi tip stiletto din piele naturală, în culori elegante, precum negru sau în tonuri vibrante, cum ar fi albastru sau roșu ori degradeuri îndrăznețe, dar și genți din piele, care îți vor da un plus de eleganță sunt propunerile specialiștilor.

Vino la Torry Milano din Iulius Mall Cluj și descoperă piese vestimentare și încălțăminte premium!

 

coral