Andreea Marin a marturisit ca are si ea o placere vinovata. Asa cum spune si ”Zana Surprizelor”, o prajiturica nu strica niciodata, din cand in cand. Bruneta le indeamna pe oamenii din jurul ei sa se bucure de placerile vietii.

"E buna o prajiturica pe ascuns din cand in cand? Gustoasa e, fara indoiala, dar nu-i nevoie sa pretinzi ca esti perfecta, ca nu esti om si tu, asuma-ti ce faci si bucura-te de micile placeri ale vietii. Un singur sfat am: mananc-o in prima parte a zilei, daca se poate, gusta doar una sa iti astamperi pofta si sa nu te simti privata de aceasta bucurie, dar nu manca tot platoul. Si nu fa din asta un obicei. Nu uita miscarea, sportul echilibreaza situatia si aminteste-ti mereu ca moderatia e cheia. O zi buna!", a scris Andreea Marin pe retelele de socializare.

Andreea Marin a raspuns, dupa ce a fost facuta ”vita” de Mihaela Radulescu

Andreea Marin a raspuns reactiei Mihaelei Radulescu, dupa ce vedeta a facut-o ”vita” pe ”Zana Surprizelor”. Aflata la o distanta considerabila de Bucuresti, in Brasov, unde scapa de energiile negative, la un spa al unui centru de agrement, Andreea Marin a marturisit ca ea si Mihaela Radulescu sunt diferite si ca ”Diva de Monaco” ar fi avut ”o zi grea”.

„Ce mai poate fi de spus. Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea. Are dreptul la prezumptia de nevinovatie”, a declarat Andreea Marin pentru Click!

coral