Meteorologul Narcis Maier a anunțat temperaturi ridicate la Cluj, la câteva zile de la furtună. Odată cu canicula vor veni și fenomenele meteo extreme.

Întrebat „la ce să ne așteptăm după furtună”, într-o intervenție la Actual Regional, TVR Cluj, Narcis Maier a răspuns că marți și miercuri va ploua la Cluj. Mai exact, marți plouă toată ziua și miercuri mai puțin.

Totodată, meteorologul a anunțat temperaturi caniculare la câteva zile de la furtună, care vor veni ca fenomene meteo extreme.

„În cel puțin următoarele 2 zile e foarte clar că se va face o pauză în lucrările agricole, mai ales, pentru că marți va ploua toată ziua, iar miercuri, cel puțin în prima parte a zilei, vom mai avea precipitații. Apoi de joi, să zicem, vremea se va ameliora și încet încet, dacă marți și miercuri o să putem vorbi chiar de o vreme mai răcoroasă cu câteva grade, sub normele climatologice, spre sfârșitul săptămânii vorbim iar de încălzirea treptată a vremii. Canicula, mai repede, revine spre începutul săptămânii viitoare. Odată cu venirea caniculei vor începe iar fenomene convective”, a spus Narcis Maier.

coral