Florin Salam și Roxan Dobre și-au unit destinele în ziua de 1 iunie, la malul mării, alături de rude, familie și cei mai apropiați prieteni. Deși nunta trebuia să fie cel mai important eveniment al vieții lor, se pare că un anumit incident le-ar fi umbrit fericirea.

Bodyguarzii lui Florin Salam riscă să fie anchetați penal

Conform celor de la Știrile PRO TV, câțiva luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar, după ce „mascații” s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta manelistului Florin Salam.

Cei patru ar fi dat deja explicații în fața superiorilor și ar fi cercetați disciplinar. Bodyguarzii de la nunta lui Salam riscă să fie chiar și anchetați penal dacă se va dovedi că în trecut aceștia au mai încasat bani pentru care nu au plătit impozite și pe care nu i-au menționat în declarațiile de avere.

Cei patru bodyguarzi ar fi dat deja explicații superiorilor săi și riscă să fie anchetați penal pentru veniturile pentru care nu ar fi plătit impozite, încasări pe care nu le-ar fi specificat în declarațiile de avere, arata impact.ro

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că,,Patru mascați de la Poliția Capitalei, sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmite Poliția Capitalei.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, într-un club de lux din Mamaia. Inițial, solistul și frumoasa lui parteneră și-au dorit să-și unească destinele în Dubai în 2020, însă planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus și moartea fulgerătoare a fratelui artistului.

De ce cununia religioasă a lui Florin Salam și a Roxanei Dobre nu este recunoscută de către Arhiepiscopul Tomisului

Deși petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru splendid, la clubul Nuba din stațiunea Mamaia, iată că o veste neașteptată a umbrit fericirea proaspeților însurăței. Se pare că Biserica Ortodoxă nu recunoaște cununia religioasă a celor doi.

Motivul pentru care Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu le-a dat binecuvântarea este pentru că nunta a fost făcută miercuri, considerată zi de post în calendarul creștin ortodox.

Asta nu este tot. Potrivit celor de la Antena Stars, cununia religioasă ar fi avut loc într-o altă biserică decât cea scrisă pe invitația de la nuntă. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat în lăcașul unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică. coral