Chiar în ziua în care credincioșii prăznuiesc Botezul Domnului, Boboteaza, latifundiarul din Pipera ar fi ”păcătuit” în trafic și din această cauză a trebuit să se “spovedească” în fața oamenilor legii. Gigi Becali, care se afla la volanul Bentley-ul de 250.000 € “confiscat” de la nepotul intrat în dizgrație, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Rutieră. Totul s-a petrecut în cartierul milionarilor, Dorobanți. Din câte se pare, Gigi Becali ar fi fost prins în offside de oamenii legii, după ce ar fi blocat circulația în Dorobanți cu Bentley-ul de un sfert de milion de euro.

Patronul FCSB, ținută șic!

Imediat ce a oprit bolidul de lux, patronul FCSB a coborât din mașină și s-a îndreptat către polițiști. Îmbrăcat lejer – dar în ton cu vremea capricioasă de afară – latifundiarul din Pipera a ținut să-și asorteze ținuta sport și adidașii de firmă cu o tradițională căciulă de astrahan. Din câte se pare, Gigi Becali a scăpat basma curată și asta pentru că oamenii legi ar fi fost destul de indulgenți cu milionarul și nu l-ar fi sancționat pentru abaterile din cauza cărora l-au oprit.
Și-a riscat permisul de conducere!

Din câte se pare, atunci când are afaceri importante de rezolvat sau poate că trebuie să discute despre problemele presante de la FCSB, milionarul nu ia în seamă anumite reguli. Așa s-a întâmplat și de această dată: Gigi Becali nu a ținut cont că se află la volan și a pus telefonul la ureche.

Gestul putea să-l coste extrem de scump, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent. Și asta pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc. Cei care sunt prinși de poliție în timp ce folosesc telefonul mobil riscă să rămână fără permisul de conducere vreme de o lună, pot fi sancționați cu 9-20 de puncte și plătesc o amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei.

coral