Poliția Locală Turda continuă acțiunile pe linia respectării normelor și regulilor, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Având în vedere faptul că în contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, începând de astăzi se acționează cu efective mărite în zonele și incintele agenților economici, pe mijloacele de transport în comun și piețele agroalimentare din orașul nostru.

Astfel, echipajele de la Poliția Locală intervin pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție individuală. Pentru ca numărul îmbolnăvirilor să nu mai crească este nevoie să contribuim cu toții, așadar vă rugăm să vă luați toate măsurile de siguranță pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi.

„Facem apel către toți cetățenii ca în orice zonă cum ar fi piețe agroalimentare, supermarketuri, precum și alte locații în care se pot crea aglomerări de persoane, să purtați masca de protecție”, au transmis reprezentanții municipiului Turda.

coral