Vlad, un polițist din comuna Iclănzel, jud. Mureș, a demarat alături de alți prieteni proiectul “Garajul cu bucurii”, prin care oferă sprijin mai multor familii nevoiașe din zonă.

La doar 27 de ani, Vlad știe valoarea faptelor bune din practică și nu doar teorie. După ce anul trecut a sprijinit 12 familii, alături de prietenii săi din "Grupul Faptelor Bune", acum tânărul polițist încearcă să ofere ajutor și mai multor oameni, în prag de sărbători. 

Faptele sale nu au trecut neobservate în comunitate, astfel că Ministerul Afacerilor Interne a ținut să îl felicite pe pagina sa oficială de Facebook:

„El este Vlad! 

El este polițistul care a demarat proiectul "Garajul cu bucurii". Împreună cu alți 15 prieteni din "Grupul Faptelor Bune", s-a mobilizat să aducă măcar o bucurie celor care au nevoie. 

El este Vlad!

El este polițistul care ieri, imediat ce a ieșit din tura de 24 de ore, și-a sunat un prieten și s-a dedicat proiectulului “Garajul cu bucurii”.

– Bună dimineața! Ai timp să mergem la Târgu Mureș, să facem cumpărături?

– Salut! Mergem, dar nu stai să te odihnești?

– Hai acum, că nu știu ce se ivește mai târziu. 

După 3 ore, cei doi s-au întors în comuna Iclănzel cu mașinile pline de alimente: făină, orez, mălai, paste, pâine, apă, sucuri.

Toate le-au așezat în garajul pus la dispoziție de o prietenă de-ale lui Vlad. 

Garajul, deși destul de mare, acum era neîncăpător.

Hăinuțe pentru copii de la 3 luni la 18 ani, cărucioare pentru bebeluși, pamperși, jucării pentru 36 de copii, mobilier, aparatură electrocasnică, laptop, calculator, pachete cu dulciuri pentru copii. 

El este Vlad! Are 27 de ani și este polițist în comuna Iclănzel din județul Mureș.

El este Vlad, un tânăr pe care noi îl FELICITĂM din suflet!".

Reprezentanții MAI i-au mulțimit totodată lui Vlad pentru faptele sale luminoase, îndemnând totodată și pe ceilalți să îi urmeze exemplul.

Pentru tine, care citești acest text, te rugăm să-l faci cunoscut și prietenilor tăi. Chiar merită!" coral