PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria comunei Așchileu prin candidatul Porumb Ioan. În echipa PMP s-au adus candidați care cunosc problemele locuitorilor din comuna Așchileu și cunosc măsurile ce trebuie luate pentru rezolvarea acestora.

Candidatul Porumb Ioan își propune ca obiective pentru mandatul de primar formarea unui cadru administrativ legal pentru respectarea proprietății private. Totodată, propune amenajarea unor locuri de joacă pentru copii și modernizarea unor terenuri de fotbal pentru tineret. Locuitorii comunei vor avea asigurat un medic de familie în permanență.

Pe plan educațional, candidatul PMP își propune modernizarea școlilor și grădinițelor pe toată raza comunei Așchileu. În plus, se vor asigura condiții optime pentru ca elevii să beneficieze de acces la educație. Dezvoltarea comunei va fi posibilă datorită atragerii de fonduri europene și gestionarea acestora în mod eficient.

Un alt proiect important pentru comuna Așchileu susținut de către candidatul PMP, domnul Porumb Ioan este construirea unui cămin cultural și mai mult, organizarea de  evenimente pentru a încuraja viața culturală a comunei.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

În vederea dezvoltării sustenabile și de lungă durată, candidatul Porumb Ioan va susține dialogul deschis cu locuitorii comunei Așchileu.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Așchileu au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Porumb Ioan dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Așchileu. 

 

  coral