Unele relații iau întorsături neașteptate și este posibil să nu fie ușor acceptabile de public. Relația dintre Clive Bunden și soția sa Brenda este ciudată pentru mulți, deoarece este împotriva credințelor convenționale. Înainte de a se căsători cu Brenda, Clive a fost căsătorită cu fiica ei, Irene.

Potrivit publicației Mirror, Clive s-a căsătorit cu Irene în 1977, deși soacra sa Brenda nu îl îndrăgea. Relația dintre cei doi s-a fructificat prin apariția a două fiice, Sarah și Tanya. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat după opt ani. Evenimentele care au urmat au fost doar neașteptate. Clive a scos-o pe Brenda în oraș și dinamica lor s-a schimbat după câteva băuturi.

„Ne-am indragostit. Într-o noapte, el m-a luat la băut și am ajuns să ne sărutăm „, și-a amintit Brenda.

Relația lor a șocat-o pe Irene. Ea a susținut că mama ei a trădat-o și a declarat:

” Nu mai știu cine este mama mea. Clive ne-a despărțit familia. Nu-l voi ierta niciodată. „

Între timp, porumbeii au decis să se căsătorească în 1997, dar Clive a fost arestat.

Autoritățile i-au spus că există un „impediment legal” pentru a se căsători cu fosta sa soacră. Au adăugat că ar putea merge la închisoare timp de până la șapte ani. Cuplul a fost dărâmat după ce au aflat că legea îi împiedica să-și unească destinele. Cu toate acestea, nu intenționau să renunțe la visul lor de a se căsători. Brenda și-a schimbat numele de familie în Clive și el a început campania pentru modificarea legii vechi de 500 de ani.

„Am crezut că ar trebui să fim căsătoriți pentru că am trecut prin toate împreună. Am fost opriți pe nedrept. Nu credeam că este corect, așa că am vrut să o schimb”, a spus Clive, potrivit Mirror Online.

Din fericire, după 10 ani, legile au fost în cele din urmă modificate. Bărbatul de 65 de ani nu a așteptat mult să o ceară pe Brenda.

„Îmi amintesc când am auzit știrile la televizor, în septembrie 2005. Am coborât imediat pe un genunchi și i-am propus Brendei. Aveam lacrimi în ochi „, a spus Clive, potrivit Mirror Online.

La 17 martie 2007, cuplul și-a spus oficial „Da-urile” și au devenit soț și soție. S-au căsătorit la registrul Warrington, în același loc în care Clive s-a căsătorit cu Irene.

Decizia cuplului de a se căsători nu a fost susținută de familiile lor. Nimeni nu a participat la nuntă și nici nu i-a felicitat, cu excepția unei rude îndepărtate, care a trimis o felicitare. coral