Poveste înfiorătoare în Neamț, unde o femeie de 39 de ani a fost arestată pentru că și-ar fi abuzat fiul de 14 ani.

Conform anchetatorilor, suspecta și partenerul ei de viață ar fi profitat și de mezina familiei, în vârstă de 8 ani, pe care ar fi chinuit-o în același mod. Și bărbatul este după gratii, iar cei mici au ajuns în grija unui asistent maternal.

Anchetatorii au descoperit că abuzurile au început în urmă cu șase ani. Ororile au ieșit la iveală în momentul în care fiul cel mare a fugit de acasă. A povestit totul poliției, după ce, mai întâi, a stat de vorbă cu un psiholog.

Magda Vasilache, DJASPC Neamţ: ”S-au făcut evaluări psihologice atât pentru el cât şi pentru ceilalţi 2 fraţi mai mici”.

Adolescentul și sora lui au un tată, iar în familie mai există un băiețel de trei ani. Toți trei au fost tratați în mod barbar, susțin oamenii legii. Adolescentul violat de mamă, în repetate rânduri. Iar sora, abuzată de cuplu.

Maria Bătăragă, vecină: ”Un criminal altceva ce să zic? Îmi pare rău îmi vine să plâng”.

Copiii au fost preluați imediat de autorități. Vizibil traumatizat, fiul cel mare a povestit inclusiv că nu erau îngrijiți și că mama și iubitul ei îi țineau flămânzi.

Șocant este că rudele, care locuiesc în aceeași curte, susțin că nu au avut habar de nenorocirile petrecute la câțiva metri distanță.

Nici vecinii n-au intuit nimic. Cei doi suspecți au fost arestați.

Mugurel Darie, prim-procuror adjunct la Parchetul Judecătoriei Neamţ: ”Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului ulterior cercetările fiind extinse şi cu privire la infracţiunea de viol şi agresiune sexuală”.

Femeia și partenerul ei riscă până la 12 ani de închisoare. coral