Floricuta este o tanara de 19 ani, care, in aproximativ o luna va deveni pentru prima oara mamica. Povestea ei de viata este una socanta, intrucat de la varsta de trei ani a trait in centre de plasament, mama ei fiind bolnava de cancer si a murit pe cand Floricuta avea noua ani. Tatal nu s-a interesat absolut deloc de ea, iar se pare ca povestea se repeta si cu cel care a lasat-o insarcinata.

“Acum 8 ani, pe cand faceam voluntariat in Centrul Sf. Maria din Bucuresti, prin multimea de fete din acel centru am cunoscut-o pe Floricuta. Asa o mai striga lumea, pentru ca era mica de inaltime pentru varsta ei. Floricuta era cuminte, insa nu se descurca asa bine la scoala, avea probleme cu concentrarea. Ea a fost primul copil cu care am inceput sa fac meditatii.

Florica nu a avut o viata usoara, cu toate ca era doar un copil. Mama ei, bolnava de cancer a lasat-o in grija statului la frageda varsta de 3 ani. Astfel, Florica a trecut prin doua centre de stat si unul privat. Tatal ei, nu putea sa aiba grija de el, cu atat mai putin de un copil care are nevoie de atentie, ingrijire, haine, mancare si multa iubire!

Nu as putea sa va descriu viata ei, ce si cum s-a simtit ea printre straini, fara mama, intrucat, la varsta de 9 ani, mama ei a murit, iar tatal ei, nu s-a interesat niciodata de ea.

Acum, Florica are 19 ani, este gravida in luna a VIII-a si nici ea, la fel ca si mama ei, nu il are alaturi pe tatal copilului ei.

Asociatia Panda, organizeaza o campanie de strangere de haine, carucior, scutece pentru Florica si bebelusul ei. Florica poarta la haine marimea S, la pantofi 35-36. Iar, despre bebe stim doar ca este sanatos, inca este o surpriza daca o sa fie un el sau o ea. Cei care vor sa trimita haine, va rog, sa ne scrieti pe Facebook sau la: panda@asociatiapanda.ro Va rugam sa trimiteti doar haine si lucruri in stare buna sau noi.

Iar cei care vor sa trimita bani, o pot face in contul Asociatiei Panda, la detalii va rugam sa scrieti „Florica”:

RO85BTRLRONCRT0331266901 (RON)
RO35BTRLEURCRT0331266901 (EUR)

MULTUMIM!!! “, este mesajul postat pe pagina de Facebook Asociatia Panda.

  coral