Chiar dacă sărbătorile de iarnă nu au sosit încă, există magazine online care oferă în această perioadă produse de o excelentă calitate pentru sărbătorile de iarnă, la prețuri reduse.

Achiziționarea lor în acest moment este avantajoasă, deoarece există produse pe stoc, prețurile sunt foarte bune și calitatea produselor, la fel.

CumparaMisim.ro este un magazin online foarte interesant care comercializează multe categorii de produse fabricate în România: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi, paturi, fețe de masă, haine, pijamale, accesorii, covoare, etc.

Ofertele cele mai avantajoase în acest moment!

 Sunt foarte multe oferte disponibile în acest moment pentru persoanele interesate: oferta TRIO – pături, oferta TRIO – huse, DUO FINET, 1+1 Gratis, Pachet Promo Complet, Pachet Promo Pilotă, oferte lenjerii 1 persoană, lenjerii de pat Craciun, etc.

Oferta pentru lejerii dedicate sărbătorilor de iarnă ni se pare cea mai interesantă și merită studiată deoarece, nu mai este mult timp până când Crăciunul va bate la ușă!

Conform acestei oferte, puteți achiziționa o lenjerie din finet 6 piese la prețul de doar 119 lei (prețul inițial a fost de 199 de lei!) sau 2 lenjerii cu modele la alegere, la un preț de doar 199 de lei. Imprimeurile sunt cu tematica sărbătorilor de iarnă, foarte vesele și foarte potrivite, mai ales pentru camera copiilor și adolescenților din familie. În momentul de față există produse pe stoc, însă, ele se pot epuiza destul de repede.

Lenjerie cu elastic din finet 6 piese Casa New Concept – original FCM9

Este un produs pe care vi-l recomandăm pentru calitate, preț si imprimeu deosebit de frumos. Conține 6 piese. Materialul este finet gros. Deoarece este tratată anti șifonare, nu necesită călcare. Țesătura este foarte fină și pufoasă, este moale și foarte plăcută în sezonul friguros deoarece este călduroasă și plăcută la atingere. Deoarece materialul este de o calitate foarte bună, nu va intra la apă și nu se va decolora dacă spălarea se va face conform instrucțiunilor producătorului.

Setul acesta de lenjerie conține un cearceaf de pat elastic de dimensiuni 180×200 cm (pentru saltele cu grosimea de 20-30 cm), un cearceaf pentru pilotă de dimensiune 200×230 cm, 2 fețe de perne 50×70 cm și 2 fețe de perne 75×75 cm.

Se poate spăla în mod automat, la maxim 30 de grade. La această temperatură imprimeurile nu se vor decolora. Nu se folosesc înălbitori. Poate fi și călcat, la o temperatură maximă de 130 de grade. 

Imprimeul de pe suprafața fețelor de perne pot varia, în funcție de felul în care a fost tăiat materialul. Lenjeria este pe un fond gri deschis și are imprimat imaginea unui om de zăpadă, cu fular și căciulă albastră.

Costul transportului este de doar 9 lei pentru comenzile din municipiul București. Pentru celelalte localități din țară, costul transportului este de doar 17 lei. În cazul în care comanda dumneavoastră a depășit suma de 250 de lei, serviciile de transport vor fi complet GRATUITE.

Sunt foarte multe modele interesante de lenjerii de finet, incluse în acest moment, în oferta magazinului CumparaMisim.ro. Mai mult ca sigur că vor decora foarte frumos casa în preajma sărbătorilor de iarnă. Merită să analizați această ofertă! coral