Pe principiul ,,vara e bine sa-ti faci sanie si iarna car”, indicat este sa incepi sa te pregatesti din timp pentru iarna urmatoare!

De aceea, trebuie sa stii care sunt beneficiile pe care le poti obtine atunci cand investesti in sobe pe lemne, in sobele metalice sau in semineele electrice, clasice ori decorative! Daca locuiesti la casa, iti este mult mai usor sa te orientezi spre una dintre aceste variante, toate reprezentand idei excelente de imbunatatire a confortului termic, dar si idei prin care itipoti transforma caminul personal intr-unul cu totul aparte!

Sobe pe lemne

Daca vrei ca iarna sa ai in casa o atmosfera placuta, iar lumina flacarilor din soba sa-ti mangaie usor chipul si, in acelasi timp sa te bucuri de un nivel ridicat de confort termic, atunci sobele pe lemne reprezinta solutii excelente pentru tine. Trebuie sa ai, insa, mare grija la felul in care le instalezi si sa construiesti hornuri de calitate, pentru ca fumul sa poata fi evacuat eficient. Mai mult, despre sobele pe lemne trebuie sa stii ca pot avea un aspect rustic, asa cum ai vazut, probabil, in cabanele de munte sau pot fi moderne, daca itidoresti sa ai un interior in pas cu tendintele actuale.

Esti tentat de sobele metalice?

Despre sobele metalice trebuie sa stii ca sunt simplu de montat, insa si ele trebuie sa fie conectate la hornuri ale caror evacuare trebuie sa ajunga afara. Iarna poti utiliza peleti, brichete de lemn sau lemne clasice, in functie de preturile pentru fiecare aceste variante. Disponibile in diferite dimensiuni, astfel de obiecte sunt excelente pentru tine si familia ta, mai ales in zilele geroase, in care ai nevoie de un plus de ajutor pe partea termica!

Seminee clasice

Printre solutiile pe care le mai ai la indemana iarna se numara si semineele clasice. Cu un aspect deosebit, acestea sunt excelente daca vrei sa conturezi acasa o atmosfera de poveste. Semineele sunt albe, simple sau colorate, iar cand alegi modelul ideal pentru tine trebuie sa tii cont de imaginea de ansamblu din locuinta personala.

Seminee rustice

Daca esti adeptul stilului rustic, atunci semineele din aceasta ,,familie” sunt potrivite pentru tine! Ele sunt realizate dintr-o combinatie de caramida si lemn, ajutandu-te sa te simti acasa ca la munte. Poti alege dintre modelele simple si cele prevazute cu polite, pe care sa poti pune obiecte decorative. Mai mult, anumite seminee sunt prevazute si cu spatii speciale, pe care sa le poti umple cu lemne pe care sa le folosesti pentru aprinderea si intretinerea focului.

Seminee norvegiene

Semineele norvegiene se fac remarcate prin faptul ca pot fi incorporate foarte usor in piesele de mobilier. Asta inseamna ca le poti ,,ascunde” extrem de simplu si, in acelasi timp sa te bucuri de o ambianta interesanta. Ele functioneaza pe baza de gaz, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta lemnelor.

Seminee cu bio-ethanol

Moderne, simplu de montat si extrem de atractive ca design, semineele cu bio-ethanol se numara printre cele mai noi produse de pe piata. Pentru aceste tipuri de obiecte nu trebuie sa montezi hornuri, ceea ce inseamna ca le poti amplasa oriunde itidoresti in casa!

De la Seminee-Expert.ro poti comanda toate tipurile de produse anterior prezentate, indiferent daca este vara sau iarna. De preferat este sa te gandesti insa din timp la varianta potrivita pentru tine, pentru a putea pune deoparte banii de care ai nevoie. Chiar daca alegi sobe metalice, seminee norvegiene sau sobe pe baza de lemne, trebuie sa ai grija la felul in care le instalezi, pentru a fi in siguranta!

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

E-mail: office@seminee-expert.ro

 

 

 

  coral