Parcarea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca a devenit prima din țară care acceptă plata serviciilor digital, printr-o aplicație pentru dispozitivele mobile. Administratorul parcării, împreună cu soluția de parcări yeParking, deschid acest beneficiu tuturor șoferilor care accesează parcarea. Soferii nu vor mai fi nevoiti sa coboare din masina pentru a plati parcarea, ci vor pute face totul prin intermediul telefonului mobil. Tot ce trebuie sa faca soferii este sa descarce gratuit aplicatia yeParking.

„În această perioadă, în care necesitatea limitării interacțiunilor nenecesare este tot mai pregnantă, ne bucurăm să venim cu această formă de plată sigură și comodă pentru șoferi. Noua opțiune din aplicație completează planurile yeParking de a oferi comunității sale o gamă cât mai variată de opțiuni de parcare, precum și cele mai eficiente metode de accesare a acestora.Pe această cale dorim să ne oferim deschiderea în a colabora cu operatorii şi administratorii de parkinguri, pentru a oferi comunității soluții alternative de accesare și plată a parcării, astfel încât conducătorii auto să poată efectua aceste operațiuni având siguranța folosirii propriilor telefoane mobile.” a declarat Mihai LODOABĂ, co-fondator și CEO yeParking.

yeParking poate fi instalată, în mod gratuit, pe ambele sisteme de operare, iOS și Android, iar plata pentru parcarea administrată de GOTO Parking la aeroportul din Cluj-Napoca se poate efectua prin simpla scanare a cardului de acces eliberat la intrare.

Pe lângă opțiunea de plată a parcării de la aeroport, utilizatorii pot descoperi și cea mai mare comunitate de parksharing din România. Harta interactivă oferă, în timp real, acces la sute de locuri de parcare libere din Cluj, Brașov și din alte orașe mari din țară, distribuite de proprietari. Iar dacă se alătură lor, distribuindu-și informațiile privind parcarea, vor avea numai de câștigat.

coral