Reprezentanții UNTOLD i-au trimis premierului Florin Cîțu un colet cu materiale promoționale. Drept răspuns, premierul a scris pe Instagram: „Mulţumesc. Ne vedem în toamnă”.

„Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România.

Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului”, a declarat, directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji, citat de G4media.ro.

Top 3 cei mai buni DJ-i din lume urcă în acest an pe scena principală a festivalului UNTOLD. David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție.

Galeria starurilor este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii: Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

coral