Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a obținut distincția ATN Corporate Award cu ocazia Air Transport Awards 2021.

Ceremonia a avut loc vineri la Atena, odată cu Summer Aviation Forum 2021, eveniment la care au participat lideri din industria transporturilor aeriene. Premiile Air Transport 2021 au fost organizate de Hermes – Air Transport Organisation, ATN – Air Transport News și ALA – America Latina Aeronoticias.

În discursul său de bun venit, dr. Kostas Iatrou, președinte al Air Transport Awards 2021, a declarat: „Aș dori să felicit câștigătorii. Aceste personalități, organizații și companii au reușit să facă față cu succes celei mai grave crize cu care s-a confruntat aviația vreodată. Să ai succes în aceste vremuri dificile este mai important și mai dificil ca oricând și, astfel, aceste personalități, organizații și companii și-au dovedit fără îndoială abilitățile excepționale de leadership”.

 

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu, a menționat: „Suntem deosebit de onorați pentru distincția acordată Aeroportului Internațional Cluj cu ocazia Premiilor Air Transport 2021. Efortul aeroportului clujean de recuperare a traficului, în august 2021 am ajuns la 80% din numărul de pasageri înregistrați în august 2019, și gestionarea cu succes a activității în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial sunt apreciate la nivel internațional. Dedicăm acest premiu angajaților aeroportului pentru efortul, devotamentul și profesionalismul care le-au dovedit în această perioadă”.

În cadrul ceremoniei Air Transport Awards 2021, alături de Aeroportul Internațional Cluj au mai obținut distincții personalități, organizații și companii prestigioase din aviație.

Lista completă a premiilor acordate la ediția 2021 a Air Transport Awards:

– ALA Individual Award: Alex de Gunten

– ALA International Organisation Award: ACI-LAC

– ATN Individual Award: Andreas Papatheodorou, President, Hellenic Aviation Society

– ATN Corporate Award: Aeroportul International Cluj

– ATN International Organisation Award: ALTA

– Airport of the Year: iGA Istanbul Airport

– Airline of the Year: Qatar Airways

– “Katerina & George Iatrou” Lifetime Achievement Award: Angela Gittens

– Leader of the Year: Luis Felipe de Oliveira, Director General, ACI

Mai multe de detalii despre Air Transport Awards 2021 găsiți pe site-ul atn.aero coral