Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a făcut noi previziuni pentru întreaga omenire. Potrivit vedetei, pandemia de coronavirus a ajuns la final, dar vor exista în continuare cazuri de infectare cu Sars-Cov-2. Ce spune despre foamete, inflație şi alte nenorociri care se arată la orizont.

Carmen Harra face noi previziuni neașteptate pentru omenire

Stabilită de foarte mulți în SUA, Carmen Harra a devenit celebră datorită previziunilor sale despre lume sau persoane. Unele chiar s-au adeverit, așa că popularitatea sa a crescut enorm. Recent, vedeta a dezvăluit cum va arăta viitorul omenirii. Bruneta a dat de înțeles că nu ne vom mai confrunta cu pandemia de COVID, virusul care a dat peste cap planeta și care a făcut o mulțime de victime. În schimb, „revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”, avertizează românca.

Clarvăzătoarea dezvăluie ce ne așteaptă în 2023

Carmen Harra ne servește una caldă, alta rece. Deși susține că pandemia de coronavirus a ajuns la final, vor apărea alte virusuri. Potrivit spuselor sale, vor mai exista cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Doar că situația nu va fi la fel de gravă ca până acum, ne spune clarvăzătoarea. O altă problemă cu care se va confrunta omenirea este inflația, deoarece va duce la toate celelalte consecințe dramatice.

Pandemia de coronavirus, o lecție de viață

În opinia sa, la ora actuală, trecem printr-un purgatoriu global. Omenirea ar putea intra într-o altă etapă de evoluție începând cu anul 2033, atunci când se anunță un progres. Deși pare greu de crezut, Harra afirmă că pandemia de coronavirus a avut și efecte benefice asupra noastră. Trecând printr-o asemenea tragedie, lumea s-a găsit pe sine, a căutat alte resurse, și-a dat seama cât este de puternică. COVID a fost o lecție de viață, ne-a ajutat să trecem peste orice hop.

„Omenirea, la ora actuală, trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual”, a declarat Carmen Harra.

Avertisment despre încălzirea globală

Carmen Harra s-a referit și la foametea generată de conflictul Rusia-Ucraina și de seceta cruntă. Din păcate, încălzirea planetei este, de fapt, o realitate la care ar trebui să fim atenți, pentru că, în timp, va duce la schimbările bolilor și nu numai.

  coral