Valentina Pelinel a publicat prima imagine cu gemenele sale. Fotografia emotionanta i-a induiosat pe fanii care i-au transmis numai ganduri bune.

Pe 1 Martie, Valentina Pelinel le-a adus pe lume pe gemenele Indira si Rania. Sotia lui Cristi Borcea nu-si mai incape in piele de fericire, iar cu ocazia zilei de 8 Martie a publicat si prima imagine cu cele doua fetite. Valentina Pelinel sarbatoreste Ziua Femeii alaturi de copiii ei si cei patru au fost surprinsi intr-o ipostaza emotionanta.

Manutele lui Milan, a Valentinei si a celor doua fetite au fost fotografiate si imediat sotia lui Cristi Borcea a publicat imaginea emotionanta pe contul ei de socializare.

”La multi ani  #Milan #Indira #Rania”, a scris Valentina Pelinel in dreptul fotografiei.

Ce note au primit la nastere gemenele aduse pe lume de Valentina Pelinel astazi

Gemenele Valentinei Pelinel au primit cate un 10 la venirea lor pe lume, au marturisit surse din clinica privata, unde a nascut vedeta. Aceleasi persoane au dezvaluit ca sotia lui Cristi Borcea a nascut cu acelasi medic pe care l-a ales si atunci cand a devenit mamica pentru prima data. Este vorba despre doctorul Doru Herghelegiu. Specialistul mai este cunoscut drept medicul vedetelor; el le-a ajutat sa nasca si pe: Oana Roman, Anca Serea si Andreea Banica.

coral