Mai multe probe gasite in curtea lui Gheorghe Dinca au fost duse la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" inca de saptamana trecuta. Acum specialistii au conturat si prima ipoteza in cazul crimelor din Caracal.

Specialistii in antropologie transmit ca oasele gasite in butoaiele din curtea criminalului Gheorghe Dinca sunt de provenienta umana, insa acest lucru va fi aflat cu certitudine numai dupa finalizarea testelor de specialitate. Potrivit unor surse, analizele vor fi gata vineri, 2 august.

"Fragmentele osoase par a fi umane, dar  nu ne putem pronunta inainte de a avea rezultatele testelor de laborator. Acum se lucreaza, suntem intr-o prima etapa. Dupa ce oasele, care sunt extrem de mici, nu mai mari de cativa centimetri, vor fi curatate printr-o tehnica de laborator care distruge anumite impuritati, acestea vor fi supuse testelor ADN. Bineinteles, daca va ramane destul material genetic. Noi speram sa avem din ce sa facem testele genetice pentru stabilirea ADN-ului si, implicit, a identitatii victimei sau a victimelor", au declarat politistii, potrivit Libertatea.

coral