Corina Danila si-a obisnuit publicul sa nu aiba acces la prea multe detalii din viata ei privata, asa ca surpriza unui pictorial de Craciun, alaturi de fiica sa, a fost o adevarata surpriza!

Vedeta a acceptat sa pozeze pentru coperta revistei Unica, alaturi de fiica ei, Rianna, in varsta de 15 ani, pe care publicul nu a mai vazut-o de cand era doar o mana de om.

Corina Danila ofera rar detalii din intimitatea sa, iar pe fiica ei Rianna a cam tinut-o departe de ochii presei. Un pictorial pentru Revista Unica le aduce pe cele doua pe coperta intr-o sedinta foto emotionanta, mama-fiica, ipostaza care le infatiseaza extrem de apropiate.

Rianna, fetita Corinei Danila este o adolescenta linistita, discreta, foarte buna la invatatura si pasionata, asemenea mamei sale, de teatru.

„Fiica mea se apropie de 15 ani si are balurile bobocilor, caci nu se mai poarta unul singur, trebuie sa mergi la balul fostilor colegi si iti trebuie mai multe outfit-uri.

Imi e extraordinar de bine si de minunat, am parte de un copil bun, deocamdata, e buna, e cuminte. E buna si la romana si la mate. Oricum, ce va hotari sa faca, o voi sustine in orice decizie. Si daca va dori sa faca actorie, asta va face. Vine cu mine la teatru, participa la repetitii, e incantata, dar deocamdata nu se manifesta activ„, povestea Corina Danila la emisiunea „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

 

coral