Lavinia Pirva a nascut pe 16 aprilie, un baietel perfect sanatos, pe nume Alexandru. Cel care a facut anuntul, a fost Stefan Banica, sotul artistei, la scurt timp dupa ce fiul lui a venit pe lume. Acum, vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, in care ii multumeste medicului care a fost alaturi de ea in aceste momente speciale.

Alaturi de mesaj, Lavinia a postat si o fotografie, in care radiaza de fericire si se afla intr-o forma de invidiat, desi in ultima prioada se ingrasase foarte mult.

„El este ingerul mamicilor, el este omul cu care m-as duce pana in panzele albe atunci cand Dumnezeu te inzestreaza cu aceasta minune numita nastere! Acesta este un om caruia nu am cuvinte sa ii multumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blandete si un fel de modestie pe care nu o intalnesti decat la astfel de oameni, oameni extrem de rari si valorosi!! Multumim, Dr. Conferentiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banica!”, este mesajul transmis de Lavinia Pirva.

Dupa anuntul venirii pe lume al celui de-al treilea copil al sau, Stefan Banica Junior a primit numeroase mesaje de felicitare de la fanii sai din mediul online.

coral