A tacut cat a tacut, dar acum a rupt tacerea! Loredana Groza a facut un gest in public prin care le-a inchis gura tuturor carcotasilor care au criticat-o pentru stilul vestimentar extravagant. Cunoscuta artista a transmis si un mesaj transant, iar reactia ei vine la scurt timp dupa aparitia incendiara din platoul matinalului de la Antena 1, unde a venit sa isi promoveze cea mai noua melodie: “Dependenta mea” – o colaborare cu trupa Voltaj.

Gestul facut de Loredana Groza dupa ce a fost criticata pentru stilul vestimentar extravagant

In varsta de 49 de ani, Loredana Groza “a scos de la naftalina” o poza de album din primii ani de tinerete. Fotografia a fost realizata in timpul unui pictorial de-ale legendarului fotograf Bruno Oliviero. Dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, indragita cantareata era satena pe atunci, iar felul in care a pozat nu este prea diferit de cel in prezent. Imaginea cu artista imbracata doar cu o geaca de piele neagra, deschisa si o pereche de bikini asortati a fost insotita de urmatorul mesaj: “Aveam 22 aici. Intotdeauna am fost un copil rebel. Fotografie facuta de legendarul fotograf italian Bruno Oliviero la Roma.~Loredana

#rebelchild #vintagepic #copilrebel #instapic #loredana #LG #lori #loredanagroza #lorifromonesti #photo

I was 22 here. Always been a rebel child. Photo taken by the legendary italian photographer Bruno Oliviero in Rome.~Loredana”, a scris celebra artista pe retele de socializare.

Apropiatii si fanii au complimentat-o si au felicitat-o pentru felul in care a reusit sa pacaleasca timpul. In afara de faptul ca este foarte atenta cu ceea ce mananca, petrece ore bune in sala de sport, cantareata Loredana Groza face si yoga. “Frumoasa si atunci, mai matura acum, tizule!”, “O fata singura-n noapte ca un copil rebeeeeeel :D”, “Anii aceia imi placeu mai mult… Totul natural…”, “Lory, nu te-ai schimbat!! Si acum ai ramas aceeasi rebela!!!!!”, “Mai porno esti acum.. decat cand erai tanara!” sunt cinci dintre comentariile lasate de fani.

coral