Fanii lui Dorian Popa au primit cu tristete anuntul lui Dan Capatos, care a dezvaluit azi-noapte ca artistul nu va mai fi co-prezentator la “Xtra Night Show”. Prima reactie a indragitului cantaret a venit la scurt timp dupa ce s-a aflat ca a parasit echipa late night show-ului de la Antena 1. Mai mult, in aceasta dimineata, el le-a impartasit fanilor cateva dintre programarile de pe agenda pe care le-a bifat deja.

Prima reactie a lui Dorian Popa, dupa ce Dan Capatos a anuntat ca pleaca de la Antena 1

Prima reactie pe care Dorian Popa a avut-o dupa ce Dan Capatos a anuntat ca pleaca de la “Xtra Night Show” a fost la miezul noptii, cand a transmis un mesaj emotionant pentru iubita lui, care implineste astazi o frumoasa varsta. De ziua Claudiei Iosif, artistul a urcat pe Instagram Stories o poza cu aceasta pe care a scris mai multe mesaje, respectiv: “La multi ani fericiti”, “sotie” si “hatz you” care e pus intr-o inima rosie. Acesta a fost un semn clar pentru multi dintre internauti ca Dorian Popa nu vrea sa comenteze plecarea lui din echipa “XNS” si ca isi concentreaza atentia pe viata personala, dar si pe cariera.

In aceasta dimineata, artistul a mers la antrenamentul zilnic din sala de sport, si-a dus bolidul in service ca sa fie vopsit. “Hatz, Cosmin! Cand ajungi aici ca sa scapi de balaria asta, de nebunia asta de ti-ai facut-o singur ca prostu’! Surpriza noua de 2k19! Hatz”, a spus Dorian Popa intr-o filmare postata pe Instagram Stories. Mai mult, el le-a marturisit fanilor ca a publicat un nou episod de vlogging pe canalul sau de Youtube, care se numeste “Cum s-a spart parbrizul?!”.

Potrivit postarilor facute pe contul sau de Instagram, artistul are acum mai mult timp pentru cariera muzicala, dar si sa se ocupe de lucrarile de la casa pe care si-o construieste in Domnesti, judetul Ilfov. Pe una dintre filmarile facute in vila, el a scris un mesaj in limba engleza: “I just work here (n.r.: Pur si simplu muncesc aici)”.

Dorian Popa, cantaret si actorDorian Popa (8 august 1988) a avut o copilarie foarte grea, dupa ce tatal lui i-a parasit. Mama a devenit automat si tata pentru el si fratele lui, Ciprian. Artistul traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Claudia Iosif.

coral