Liviu Varciu s Adelina Pestritu au pus punct relatiei lor in urma cu multi ani, dar povestea lor de dragoste nu a fost uitata de romani. Cei doi au format unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi si toata lumea spera intr-o impacare dupa divort. Ei chiar au incercat sa repare lucrurile, dar in ciuda faptului ca declarau ca se iubesc, s-a ajuns la o despartire definitiva si ambii si-au refacut viata alaturi de alti parteneri. Chiar si dupa despartirea de Speak fanii asteptau ca Liviu si Adelina sa fie din nou impreuna.

Ieri Adelina Pestritu a anuntat in direct, la Teo Show, ca urmeaza sa faca nunta cu Virgil Steblea, cel caruia i-a daruit anul trecut o fiica pe nume Zenaida Maria. Vesta vine dupa ce bruneta a dat o petrecere grandioasa cu ocazia implinirii varstei de 32 de ani. Aproximativ 200 de invitati au sarbatorit alaturi de frumoasa bruneta si de logodnicul ei.

Liviu Varciu este si el pus pe distractie si si-a anuntat prezenta intr-un club din Brasov, context in care un urmaritor nu a putut sa se abtina. „Liviule, n-ai fost la petrecerea lui Pestritu”, a scris el in dreptul imaginii publicate de primul sot al Adelinei. Artistul nu a comentat in niciun fel aceasta afirmatie si nu a spus nimic desper nunta ce urmeaza.

Anuntul facut de Adelina Pestritu

„Nu ma potolesc din organizat evenimente si urmeaza sa organizam cel mai mare eveniment din viata noastra, nunta. Am gasit si sala, mai trebuie sa gasim rochia”, a dezvaluit ea.

„Pentru biserca trebuie o rochie decenta pe care preotul sa o admire, ceea ce se intampla rar. Este foarte important sa fiu apreciata e un duhovnic, ceea ce inseamna multa decenta si finete.

Nu imi plac rochiile de mireasa scurte, as vrea una lunga, sa evidentieze silueta. In biserica as vrea un care sa fie intre printesa si sirena. Pe mine nu ma intereseaza trendul, dar imi place modelul care este in trend. Au fost momente in care m-am luat dupa trenduri, dar daca imi place ceva ce s-a purtat acum 20 de ani, o sa port”, a mai spus Adelina Pestritu.

coral