Simona Gherghe a inceput un nou sezon „Acces Direct” cu un anunt important. Vedeta a confirmat plecarea lui Alex Velea si a tinut sa ii multumeasca ca i-a fost alaturi.

Prezentatoarea tv a marturisit ca va prezenta in continuare singura emisiunea , iar Alex Velea se va ocupa de cariera muzicala. „Dupa cum puteti vedea, sunt singura astazi si asa voi fi si de acum incolo. Si chiar cu acest lucru vreau sa incep emisiunea si acest sezon.

Vreau sa-i multumesc in primul rand lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul ca a fost un coleg minunat. Alex stiti cu totii ca are o cariera in muzica de mare succes si e dificil sa fii foarte bun acolo si sa vii si la un program zilnic de doua ore… e destul de complicat. Asa ca, a ales sa mearga mai departe cu proiectele muzicale si stiu de la el ca pregateste ceva foarte tare. O sa ne spuna el mai multe. Asadar, multumim Alex Velea si ii spun si „La multi ani”, din cate stiu este si Ionut”, a anuntat Simona Gherghe la „Acces Direct”.

De asemenea, Simona Gherghe va intra in concediu de maternitate in primavara anului acesta, pentru ca in luna mai va naste. Prezentatoarea tv ea a povestit recent ca nu stie exact cand va pleca de la Acces Direct.

coral