Sotia politistului impuscat mortal de un interlop din judetul Timis a avut o reactie sfasietoare cand a ajuns la locul unde s-a petrecut crima.    

Politistul din Timis a fost impuscat mortal de interlop, in timpul desfasurarii unui raid organizat pentru capturarea infractorului. Acesta fusese dat in urmarire internationala pentru talharie si avea de executat un mandat de inchisoare cu executare, scrie observator.tv.

Sotia politistului mort la datorie a avut o reactie sfasietoare la locul incidentului si a strigat catre colegii barbatului sa o lase sa isi vada sotul.

Politistul impuscat se numeste Cristian Amariei, avea 43 de ani si activa la Postul de Politie din Recas. Medicii au constatat decesul barbatului, dupa mai multe minute de resuscitare. Colegii nu-si revin dupa cele intamplate si au transmis un mesaj emotionant.

„Din pacate, azi a mai cazut un coleg la datorie! De aceasta data impuscat in gat si piept, in plina strada, in com. Izvin, din jud. Timis! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a cazut secerat de gloantele trase de un urmarit international. Medicii au facut tot ce au putut pentru a-i salva viata politistului, dar inima acestuia a refuzat sa mai bata. Individul care a tras focurile de arma este cautat in continuare. Sa-ti fie tarana usoara, Cristi!” se arata intr-o postare pe retelele de socializare.

coral