Primarul Emil Boc a revenit cu noi detalii privind organizarea marilor festivaluri din Cluj, Untold, Electric Castle,  Jazz in the Park.

Moderator Realitatea Plus: „Să le spunem oamenilor ce se va întâmpla cu marile evenimente programate pentru această vară.  S-au mai schimbat lucrurile între timp, am văzut avem voie să participăm la spectacole și concerte dacă participă cel mult cinci sute de persoane și dacă sunt ținute în aer liber. Care sunt ultimele vești pe care le aveți pe exemplul despre Untold?”

Emil Boc:  „Să începem cu partea plină a paharului. Festivalul Internațional de Film Transilvania cu siguranță va avea loc. Cu un număr mai redus de participanți. Organizatorii și-au exprimat foarte clar opțiunea în parteneriat cu primăria de a-l organiza în acest an. Vor anunța ei data exactă.

De asemenea alte evenimente de amploare mai mică în limita celor 500 de locuri stabilite de către autorități vor avea loc.

Evident că ne lipsește Untold în forma pe care noi am cunoscut-o. Ne lipsesc și Electric Castle,  Jazz in the Park.

Cu siguranță organizator vor găsi o formulă, evident mult mai restrânsă, să mențină măcar spiritul acestor Festivaluri ca la anul să revenim în forță și să-i așteptăm pe toți cu această energie pozitivă uriașă la Cluj.

Deci nu vor fi în formă de anul trecut, probabil într-o formă pe care organizatorii, pentru a da măcar un semnal că acest festival merge mai departe, va avea loc.”

coral