De mii de ani poporul roman este recunoscut, si pe buna dreptate, pentru femeile sale nemaiintalnit de frumoase. A  venit vremea pentru o reparatie morala fata de partea barbateasca a acestei brave natii care nu e cu nimic mai prejos decat mamele, sotiile, amantele sau fiicele lor. Cu toate ca pe aceste meleaguri gasesti la mai tot pasul barbati cu un aspect deosebit de atragator, in opinia publica s-au intiparit nedrept de putine nume si figuri.

Pe langa haiducul Terente, actorul Florin Piersic sau criminalul feroce Mircea Badea, mai sunt multi Feti- Frumosi care ne fac fala dar acare nu sunt la fel de mediatizati. Unul din ´´Adonisii´´mioritici este fermecatorul Petru Carebia, edilul de la Costeiu, care a primit de curand trofeul ´´Primar de patru stele´’, la ultima intrunire a ´´Asociatiei Comunelor din Romania´’, prezidata de premierul Viorica Dancila.

Nea Petru s-a remarcat ca pilot de incercare  pe matura condusa cu mare dibacie pe ulitele comunei sale insa numele i-a ajuns printre strarurile timisene cand Internetul s-a blocat, la propriu, dupa ce i-au aparut niste poze in care isi expunea fizicul perfect de spartan aflat in perioada de imperechere.  De atunci, toata lumea il striga ´´primarul porno´´. Vazandu-i proportiile de invidiat, cunoscutul regizor Titus Steel i-a facut chiar propunerea de a juca intr-un serial pentru adulti, ca victima a unui gang-bang cu sase capre si-un magar.

Astazi, cand e ditamai premiatul, primarul cu chilotii roz-caramea, explica aparitia acelor imagini compromitatoare ca fiind gestul de razbunare al unei foste iubite insa locuitorii din subordinea lui se jura ca el singur le-a trimis in campania electorala ca sa se dea mare ca e unicul taran care nu mai poarta izmene, arată comedymall.ro

 

coral