Marius Elisei, sotul Oanei Roman, se afla in centrul unui plin scandal, in care este implicata si Delia Rexha, nimeni alta decat fosta amanta a lui Nicolae Guta, care nu e straina deloc de lumea showbizului autohton.

Unele surse sustin ca transsexualul ar fi motivul separarii din urma cu aproximativ o luna a Oanei Roman de Marius Elisei si ca barbatul ar avea o relatie pe ascuns cu Delia Rexha. Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat recent, chiar in direct la emisiunea Rai Da' Buni de la Antena Stars, si sustin ca au depasit problemele, iar casnicia lor este mai sudata decat oricand.

Marius Elisei a avut si o prima reactie cu privire la presupusa legatura amoroasa pe care ar avea-o cu transsexualul Delia Rexha, iar sotul Oanei Roman nu a negat ca acele conversatii sunt reale, insa a marturisit ca, cel mai probabil, se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

"E real, ma rog, nu stiu. Probabil ca este o discutie mai veche si eram cu siguranta… nu-mi regasesc textul, adica nu sunt eu acolo, dar cert e ca, cu siguranta am fost intr-o stare mai avansata de ebrietate si imi ardea de glume, de show.", a spus Marius Elisei.

coral