In mai putin de o luna, Andreea Balan a suferit trei interventii chirurgicale. Chiar daca e numai un zambet, celebra cantareata „tradeaza”, totusi, problemele medicale.

Fosta componenta a trupei “Andre” a fost intalnita in zona Floreasca din Capitala, unde a iesit sa petreaca, impreuna cu fiica sa Ella, cateva momente de relaxare in aer liber.

Cu toate ca, in ultima perioada, s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, Andreea Balan etala o forma de invidiat. Imbracata lejer – cu o bluza alba, o pereche de pantaloni cu imprimeuri militare si cu privirea acoperita de o pereche de ochelari de soare – vedeta a coborat foarte joviala din masina de lux pe care o conduce. Alaturi de micuta sa Ela, dar si de o prietena care era, la randu-i, cu fetita ei, Andreea s-a indreptat, fara a face miscari excesive, spre unul dintre locurile de joaca din apropriere.

Din cate se pare, universul Andreei se invarte in jurul celor doua comori, Ella si Clara Maria. Dar, cum cea din urma este inca prea mica pentru a iesi in parc, Andreea a luat-o la plimbare doar pe fiica cea mare. Ca o adevarata mama-eroina, desi a fost externata abia acum cateva zile, Andreea Balan a fost foarte atenta cu placerile micutei. Iar, cum aceasta a dorit sa se dea in leagan, cantareata s-a conformat si imediat au mers spre locul indicat de micuta.

Fara a exagera cu exercitiile fizice si fara a face miscari bruste, cantareata a dat-o in leagan pe fetita ei. Mai mult decat atat, Andreea Balan nu a ratat ocazia si a imortalizat cu telefonul mobil momentele de bucurie de care avea parte micuta sa la locul de joaca.

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator

In urma cu cateva saptamani, in timpul operatiei de cezariana, Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

”Am avut embolie amniotica. Lichidul amniotic din placenta intra in sange. Se poate intampla si din senin, nu numai prin nastere. Chiar doctorita mi-a spus ca au existat cazuri sa moara si copilul. La mine norocul a fost ca a iesit fetita si abia pe urma a venit lichidul. A fost o minune, pentru ca mai intai a iesit ea. Daca nu interveneau pentru mine puteam sa mor. M-au intubat timp de doua zile. Vreau sa le multumesc medicilor de la Sanador pentru ca au facut o comisie. Ca sa ia o decizie atat de majora trebuia sa vina si directorul spitalului, domnul Herghelegiu. In 10 minute s-au strans pentru ca era o decizie de viata si de moarte si uite ca au luat decizia potrivita.

George era complet panicat, pentru ca a urmarit toata nasterea. A iesit asistenta, i-a aratat copilul, i-a spus. L-au luat de acolo, el si-a dat seama ca e ceva in neregula. A durat cateva ore, la un moment dat au venit trei doctori si i-au explicat ca situatia e grava. A stat cu frica pana azi-dimineata. Mie mi s-a spus ca am si pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai tinut minte nimic, m-am trezit abia aseara si am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atat de puternica.

E mititica si cuminte (n.r.- Clara Maria) si draguta si de-abia astept sa mergem acasa sa i-o arat Ellei. Se poate intampla si la nasteri naturale, nu numai la cezariana. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile in spital. Voi putea sa dansez peste o luna-jumate doua, ca la cealalta nastere. Domnul Herghelegiu a venit de acasa repede, in 10 minute. Si, bineinteles, Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult in energiile doctorilor, au facut tot posibilul sa ma salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult si normal ca nu vrea sa patesc ceva. Astazi s-a linistit total. E totul bine cand se termina cu bine”, a declarat, la vremea respectiva, Andreea Balan pentru un post TV. coral