Dupa ce, in urma cu cateva zile, v-am dezvaluit ca bunaciunea de la ”Insula Iubirii” a rupt-o definitiv cu temutul interlop Ciprian Pian, acum au aparut noi detalii. In urma despartirii de “baiatul rau” din Bucuresti, Bianca Pop s-a impacat cu fostul.

”M-am impacat cu fostul. Este Claudiu, un baiat din Brasov. M-am impacat cu el, il iubesc foarte mult”, declara Bianca Pop, in urma cu cateva zile.

Vacanta de impacare

Potrivit unor surse, Bianca Pop a ”fugit” impreuna cu iubitul ei intr-o minunata vacanta peste hotare, unde bruneta pare sa fie tratata ca o printesa.

Sexoasa bruneta a facut avort!

Frumoasa bruneta de la “Insula Iubirii” a vorbit, recent, fara menajamente, despre unul dintre cele mai grele episoade din viata sa. La inceputul acestui an, Bianca Pop a ramas insarcinata, iar, la scurt timp, a recurs la un gest uluitor. Bruneta a facut avort dupa ce si-a dat seama ca iubitul ei nu este pregatit pentru aceasta relatie.

”Eu in ianuarie am ramas insarcinata cu Claudiu. Si am facut avort medicamentos. Am facut asta pentru ca noi suntem impreuna de trei ani si el nu a fost in stare sa isi asume aceasta relatie si s-a speriat”, ne-a mai dezvaluit frumoasa bruneta de la ”Insula Iubirii”.

Bianca a rupt tacerea dupa ce a fost acuzata de prostitutie!

”Peste tot au aparut poze cu mine, poze pe care eu le-am facut pentru o anumita revista. Nu vreau sa dau nume, pentru ca nu am fost platita sa fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie sa mananc si eu. Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte si a trebuit sa trimit actele mele ca sa dovedesc ca sunt folosite abuziv. Eu nu am facut asa ceva. Inca sunt tanara si frumoasa si imi permit sa fac bani cu imaginea si numele meu. Nu ma intereseaza ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”, a marturisit Bianca Pop

coral